Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, mesaj pentru colegii de coaliție: 'Nicio coaliţie nu a funcţionat perfect din prima. E loc de mai bine'

orban barna

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Petreşti, în judeţul Dâmboviţa, întrebat despre funcţionarea coaliţiei de guvernare, că "e loc de mai bine" şi că se încearcă îmbunătăţirea funcţionării acesteia.

"Orice lucru poate fi îmbunătăţit. N-avem decât câteva luni de funcţionare, până se rodează toate, cum să spun, mecanismele, în primul rând de comunicare, apoi mecanismele decizionale, până învăţăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm în permanenţă, luăm decizii împreună, să acţionăm în baza programului de guvernare şi al deciziilor comune, evident, că timpul trece. Nicio coaliţie nu a funcţionat perfect din prima. Cu atât mai mult cu cât în România există multă pasiune pentru politică. E loc de mai bine şi încercăm să îmbunătăţim funcţionarea Coaliţiei", a afirmat Orban.

Citește și: VIDEO - Ludovic Orban recunoaște în cele din urmă că închiderea magazinelor la 18.00 nu are sens: 'Nu am văzut în spate fundamentarea'

Preşedintele liberal a participat vineri, la Petreşti, la inaugurarea fabricii Iveco Defence Vehicles, care va asambla autocamioane pentru Armata Română.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.