Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, moțiunile și discursul dublu. Anul trecut zicea că trebuie așteptată decizia CCR, pentru a-și salva Guvernul, acum se grăbește

dw.com
Ludovic Orban

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, că amânarea dezbaterii şi a votului pe moţiunea de cenzură este profund neconstituţională, iar el nu a votat atunci când s-a decis acest lucru în Birourile permanente reunite, după ce Florin Cîțu a sesizat CCR pentru un conflict între Parlament și Guvern. Ceea ce lui Orban i se pare normal acum, adică să se voteze moțiunea fără a mai aștepta decizia CCR, i se părea neconstituțional în urmă cu un an, în august 2020.

”Consecventa domnului Orban”, e ironia lui Sorin Grindeanu, care publică un videoclip cu două declarații contradictorii ale liderului PNL pe același subiect.

Citește și: BREAKING Discurs anti-Iohannis, aplaudat la scenă deschisă în PNL / Orban: 'PNL nu are nicio datorie față de Iohannis. Dimpotrivă' - VIDEO

”Ludovic, Ludovic, ce-ti mai place sā te rāzgândesti!!?! Esti definitia demagogului si ipocriziei în politicā! Ai promovat si sustinut oameni incompetenti, necinstiti si lenesi în ministere si primārii, iar acum sufera o tara întreagā!!

#NuLePasaDeOameni

#JunglaDeDreapta

#VaiDeTaraAsta”, e comentariul Gabrielei Firea la același videoclip.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban i-a prins cu 'șmecheria' pe oamenii lui Florin Cîțu: 'Renunțați înainte de a fi prea târziu. Așa ceva nu există și este interzis de statut' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.