Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban: Redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a precizat că redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului, anunță AGERPRES.

Şeful Executivului a avut, joi, consultări cu reprezentanţii industriei jocurilor de noroc, în contextul măsurilor pe care Guvernul va continua să le ia pentru limitarea efectelor în plan economic şi social ale crizei coronavirus.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

"Reprezentanţii industriei de profil au solicitat menţinerea, pe perioada stării de alertă, a măsurilor de sprijin pentru acest sector. Prim-ministrul a dat asigurări că Guvernul va analiza propunerile înaintate şi a afirmat că redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice", se arată în postare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.