Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban spulberă încă un mister: Ce reprezintă, de fapt, cifrele prezentate zilnic de Guvern referitoare la infectați

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban, a lămurit, marți, după o ședință, la Ministerul de Interne, situației cazurilor de coronavirus care sunt prezentate zilnic, într-un bilanț la ora prânzului.

"Nici un cetățean care este diagnosticat nu trebuie să se teamă poentru că este spre binele lui. Aceast internare poate să-l ferească de complicații.

În evaluarea unei comunictăți nu se iau în calcul focarele. De exemplu, dacă este vorba de un spital sau de un cămin de bătrâni. Carantinarea se ia doar dacă este vorba de infectare în comunitate.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’

Nu sunt incluse persoanele retestate, dar legea a spus că trebuie comunicate persoanele care sunt retestate. În datele care au fost până acum este vorba doar de cazuri noi, nu și cele retestate", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.