Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban trage ultimele gloanțe înainte de Congres: 'Nu știu metabolismul deciziei domnului Cîțu de a candida'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Pre;edintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, la Europa FM, despre alegerile interne din PNL și despre decizia premierului Florin Cîțu de a candida la șefia partidului.

"Sunt pregăytit să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul. Am arătat-o în cea mai grea perioadă de după al Doilea Război Mondial. Am pus bazele relansării economice care se vede azi. Din păcate, trebuia alimentată.

Florin Cîțu a fost o ascensiune. A fost lider de grup, ministurl Finanțelor și premier. Dar susținerea mea s-a oprit aici. Am avut o înțelegere, dar a căzut. Mie nu mi-e teamă de nici o competiție. M-am angrenat în toate bătăliile.

Uitați-vă la ce a dus intrarea lui Florin Cîțu în această competiție. A avut de pierdut Florin Cîțu, partidul, de când a apărut în scenă echipacâștigătoare. Trebuie să te mulțumești cu ceea ce ai.

Nu știu metabolismul deciziei domnului Cîțu de a candida. Am multe adunate, dar dacă nu am certitudini, nu vorbesc public.

Am recunoscut că are un avantaj că au semnat 30 de președinți de organizații, dar la congres vine oastea mare", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.