Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO MAI, în plină pandemie: Irina Rimes, expertă și în COVID-19, nu doar în Brâncuși - Campanie de promovare a statului acasă

irina rimes

Nimic fără Irina Rimes. Pare să fie noua deviză a autorităților din România, care, după ce au transformat-o în ambasador Brâncuși, acum, o folosesc pe artistă și în campania de promovare a statului în casă.

Miniştrii Culturii, Internelor şi Sănătăţii, sportivele Camelia Potec şi Simona Halep, cântăreţii Vlad Miriţă, Marcel Pavel şi Irina Rimes, secretarul de stat Raed Arafat se numără între protagoniştii unui videoclip de conştientizare privind măsurile de prevenţie a răspândirii Covid-19, conform News.ro.

Citește și: O tânără BOLNAVĂ de COVID-19 s-a DEZLĂNȚUIT din spital: De patru zile, ocup un pat DEGEABA în spital, fără simptome

„Suntem doar nişte oameni... Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta... ÎMPREUNĂ!”, este mesajul publicat luni noapte pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alături de montajul video.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.