Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mai mulți bărbați au tras cu pistoalele, printre invitați, la o nuntă la care cânta Adrian Minune/ REACȚIA poliției

stirescu.ro
adrian minune

Scene spectaculoase la o nuntă la care a cântat manelistul Adrian Copilul Minune.Mai mulți bărbați au tras focuri de armă pentru a marca evenimentul. Nunta a avut loc în Chișinău, Republica Moldova.

Citește și:  SCANDALUL divorțului Prodan - Reghecampf - Presa ar fi aflat MOTIVUL pentru care antrenorul NU a depus încă actele

Niciun invitat nu a părut că se teme în timp ce erau trase focurile de armă, iar scenele au fost filmate și au ajuns și pe internet. Adrian Copilul Minune a fost invitat să tragă și el cu arma, însă a refuzat și a cerut ca desfășurarea de forțe să fie oprită.

Imaginile de la eveniment pot fi văzute mai jos.

UPDATE Reacția IGPR

Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova, a transmis poliția.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.