Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mama Luizei Melencu face noi mărturisiri: Procurorii caută un lănțișor al fetei și DEZVĂLUIE ultima discuție dinainte de a se urca în mașina criminalului

Luiza Melencu

Luiza Melencu, o tânără de 18 ani din Dolj, a fost ucisă, conform declarațiilor criminalului, în luna aprilie. Deși familia a sunat la poliție și s-a deschis și un dosar penal, instrumentat de DIICOT, familia nu a aflat nimic până când nu s-a descoperit că o altă fată, Alexandra Măceșanu, a dispărut în același fel.

Mama Luizei a declarat, luni seara, la România TV, că anchetatorii caută un lănțișor al fetei sale într-un canal din casa monstrului din Caracal. Ea a dezvăluit și discuția pe care a avut-o cu Luiza chiar în momentul în care se urca în mașina criminalului Gheorghe Dincă.

Citește și: Gabriela Firea anunță! Cine este câștigătorul licitației pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid

”Se caută un lănțișor cu 3 inimioare. Luiza nu purta alte bijuterii. Noi nu știm nimic. Vreau să îmi iau familia și să ne revoltăm, după ce avocatul nostru a fost amenințat de procurori că va fi îndepărtat din anchetă.

Mâine se fac patru luni de la dispariție și noi nu știm un răspuns concret despre copilul nostru. Eu am muncit pentru el. Ne-au luat-o vie, nu ne-au luată-o moartă. Ne-au răpit-o vie, nu moartă. Procurorul Vasilescu ne-a umilit.

Ultimul cuvânt pe care i l-am spus: ”Luiza, mamă, să ai grijă, în ce mașină te urci!”. Ea pleca mereu însoțită. Acum a fost prima dată când a plecat neînsoțită și nu s-a mai întorc.”, a spus mama Luizei.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.