Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mandatul echipei de negociere PSD la Cotroceni: E cazul ca Iohannis să recunoască faptul că a pierdut alegerile

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a prezentat, joi, dupa o sedinta largita a partidului, mandatul cu care merge la Cotroceni, pentru consultarile legate de desemnarea unui premier, echipa de negociere a PSD:

  • „Am supus la vot propunerea ca luni sa mergem la Cotroceni cu dl profesor doctor Alexandru Rafila propunerea PSD pentru functia de prim-ministru.
  • Dupa ce am vazut in situatia de urgenta cum in biroul premierului se fuma si se consuma alcool fara respectarea regulilor, acum dl orban ne-a povestit ca in biroul presedintelui de la Cotrocnei, luandu-se in deradere votul romanilor, se stabilea numele premierului pe bilete, intr-un mod total superficial. Totul cand in Romania sunt 200 de decese pe zi din cauza pandemiei.
  • Am vazut si propunerea PNL agreata de presedintele Iohannis in persoana dlui Citu, groparul economiei romanesti, dar presupun ca au cantarit cel mai mult criteriile de om obedient.
  • Cred ca e cazul ca presedintele sa recunoasca ca a pierdut alegerile, ca PNL si USR sa recunoasca ca au pierdut alegerile si sa nu transformam aceasta perioada intr-o ciolaniada si discutii sterile. Sa vedem prioritatile romanilor si cred ca cel mai corect din partea Presedintelui este sa accepte un Guvern minoritar PSD condus de dl Rafila, ori un Guvern de uniune national cu premier Alexandru Rafila.
  • Luni suntem primul partid invitat la Cotroceni. Am sa merg insotit de colegii mei, nu o sa pot merge insotit de dl Rafila deoarece este in izolare la domiciliu”

Citește și: EXCLUSIV - LISTA deputaților și senatorilor alesi la alegerile din 6 decembrie .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.