Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu anunță că va încerca să îl demită pe Florin Cîțu cu parlamentari din PNL, USR-PLUS și UDMR: STRATEGIA PSD pentru moțiunea de cenzură

ciolacu parlament

Florin Cîțu ar putea să nu mai prindă relaxările de la 1 iulie la Palatul Victoria! Este visul lui Marcel Ciolacu, liderul PSD având și o strategie pentru a-l demite pe premier.

Ciolacu vrea să îl dea jos pe Cîțu după numai 6 luni de guvernare chiar cu voturile parlamentarilor din PNL, USR-PLUS și UDMR, cei care formează coaliția guvernamentală. Liderul PSD a detaliat și cum va negocia cu fiecare parlamentar pentru a-l convinge de ”dezastrul național” pe care îl reprezintă, în opinia sa, cabinetul Cîțu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, despre crima de la Arad: 'Marea problemă este precedentul, dacă nu se acționează imediat, se mai poate întâmpla'

”Trebuie să se hotărască parlamentarii, și cei din AUR, și cei din PSD, și minoritățile. Vor 4 luni de troc pe banii românilor și să continuăm așa sau vor vota moțiunea de cenzură? Până pe 14, terminăm tot draftul, iar apoi, fără aroganță, cu argumente, vom avea discuții cu toți parlamentarii din Parlamentul României ca să dărâmăm acest dezastru național pe care îl conduce Cîțu cu gașca lui.”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, după dezvăluirile făcute de procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1: 'Ele nu mai există. E cea mai mare fraudă' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.