Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu anunță o mare lovitură: voi semna împreună cu premierul Spaniei

ciolacu pedro sanchez

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în perioada următoare va semna, împreună cu premierul spaniol Pedro Sanchez, proiectul prin care românii din Spania vor putea să aibă dublă cetățenie și nu vor mai fi nevoiți să renunțe la cetățenia română pentru a deveni și cetățeni spanioli.

”Cu PSD la guvernare am intrat și în Schengen, chiar dacă numai cu piciorul drept, cu frontierele maritime și aeriene. Sunt ferm convins că anul acesta vom finaliza și vom intra deplin în spațiul Schengen. Cum era și normal, când a existat o nereușită, ea a fost orfană. Când a fost o reușită normal că a avut mai mulți părinți și toți s-au dus la maternitate să o declare.

Același lucru se va întâmpla și în următoarele 2-3 luni de zile, când voi semna împreună cu domnul Pedro Sanchez proiectul pentru dubla cetățenie a cetățenilor români din Spania. Este un proiect de suflet, atât al meu, cât și al domnului prim-ministru. Am fi al doilea stat, după Franța, în care cetățenii români vor putea avea dublă cetățenie, nu trebuie să renunțe la cetățenia română.

Normal, ca și în cazul Schengen, reușita va avea mai mulți părinți și toți se vor duce la materintate să-l declare, dar să nu uităm niciodată că un premier social-democrat Pedro Sanchez este cel care a făcut posibil acest proiect.”, a spus Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.