Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu dă înapoi în plafonarea prețurilor: 'Cei de la partid fac o agendă, scriu anumite idei și eu le iau nedigerate'

ciolacu parlament

Marcel Ciolacu recunoaște că a greșit, atunci când a vorbit despre plafonarea prețurilor la unele alimente de bază, stârnind critice vehemente din partea colegilor de guvernare, PNL. Acum, liderul PSD spune, în premieră, că a luat de bune ceea ce i-au transmis subalternii de la partid și le transmite marilor producători că nu vor fi impuse prețuri.

”Îmi pare rău, cred că m-am exprimat eu greșit (n.r. despre plafonarea prețurilor la produsele de bază). De obicei, cei de la partid fac o agendă, scriu anumite idei și eu le iau nedigerate. Plafonare înseamnă și compensare. E o criză mondială. Dacă nu înțelegem că trebuie o raportare unitară, nu ne rămâne decât să intervenim legislativ. Noi nu vom impune prețuri. Sunt vreo 3 propuneri legislative.”, a spus Marcel Ciolacu în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu intră la rupere: 'Cei de la USR și PNL salutau liberalizarea prețurilor la energie făcută fără cap' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.