Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu intră la rupere: 'Cei de la USR și PNL salutau liberalizarea prețurilor la energie făcută fără cap'

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu spune că nu pandemie, ci prețurile la energie electrică și gaze naturale reprezintă prioritatea guvernării PNL-PSD-UDMR! Liderul PSD a precizat că se caută o soluție pentru prețurile la energie pentru luna ianuarie și se fac calcule pentru ca și din aprilie să se țină în frâu o creștere a lor.

Ciolacu a explicat că explozia prețurilor este cauzată de liberalizarea făcută de guvernarea USR-PNL într-un moment nepropice.

”Prioritatea unu a acestei guvernări este criza energetică. Așteptăm o soluție pentru ianuarie, aplicarea corectă a legii pentru februarie și martie, și să vedem ce abordare vom avea de la 1 aprilie. Cei de la USR și PNL salutau liberalizarea prețurilor la energie făcută fără cap.

Urgența noastră nu este să găsim vinovați, ci să găsim soluții pe termen scurt și mediu. Dacă nu găsim soluții pentru firme, totul se va prăbuși. O să se rezolve și pentru spitale, pentru că nimeni nu își permite să închidem spitalele și școlile. Vom găsi o soluție și pentru soluțiile pe luna ianuarie. Trebuie să nu ne transformăm în pompieri de serviciu. Nu putem să plafonăm și să vină bugetul de stat cu diferența de preț.”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Liderul PSD a mai declarat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu a primit un cec în alb prin respingerea moțiunii care l-a vizat.

„Azi ministrul Energiei nu a primit un cec în alb, PSD nu a putut să fie parte la ipocrizia USR, niciun ministru nu are un cec în alb... urgența nu este să căutăm vinovați”, a mai spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.