Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre eșecul campaniei de vaccinare: 'Nu mitui oamenii, nu îi jigni! E guvernul său, nu se poate ce face. E guvernul său, să și-l asume'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Ciolacu

Marcel Ciolacu pune eșecul campaniei de vaccinare pe seama guvernului condus de Florin Cîțu și a președintelui Klaus Iohannis. După ratarea primei ținte, de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, sunt șanse extrem de mici ca ținta de la începutul toamnei, de peste 10 milioane de oameni vaccinați, să mai fie atinsă.

Tot mai mulți primari, îndeosebi din cadrul partidelor care formează coaliția guvernamentală, au decis, pentru a stimula vaccinarea, să organizeze tombole sau să ofere diverse gratuități celor care se vaccinează.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță că va încerca să îl demită pe Florin Cîțu cu parlamentari din PNL, USR-PLUS și UDMR: STRATEGIA PSD pentru moțiunea de cenzură

”Domnul Cîțu cu domnul Iohannis au spus că vor fi 5 milioane, iar în septembrie vor fi 10,4 milioane de oameni vaccinați. Au spus că vom ajunge la o vaccinare de 100.000 de oameni pe zi. Suntem la 20.000. A ieșit domnul Rafila și le-a spus să meargă la sate. Nu trebuie făcută discriminare, nu trebuie să dai bani la oameni ca să se vaccineze.

Eu sunt pro-vaccinare. Familia mea s-a vaccinat. E o tâmpenie, nu se poate (n.r. organizarea de tombole pentru cei care se vaccinează). Nu mitui oamenii, nu îi jigni! E guvernul său, nu se poate ce face. E guvernul său, să și-l asume. Nu și l-a vrut? Nu a luat toți perdanții să îi strângă numai ca să moară ”ciuma roșie”?”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu și-a pierdut cumpătul la România TV! Atac la Klaus Iohannis și Florin Cîțu: 'Mă, nu îți e rușine, că scot toate hârtiile acum cum dai mită' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.