Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre faptul că Guvernul nu mai are bani de pensii: 'Noi v-am spus acum 3 luni și nu ne-ați crezut'

Raluca Turcan i-a cerut demisia lui Florin Cîțu, nu înainte de a dezvălui că Ministerul Muncii, pe care l-a condus, nu mai are bani pentru plata pensiilor. Marcel Ciolacu i-a atras atenția lui Turcan că PSD avertizează de 3 luni că executivul nu va avea bani pentru finalul anului. Însă, liderul PSD a explicat că noul ministru de la Finanțe, Adrian Câciu, de la PSD, va rezolva situația.

”Noi v-am spus acum 3 luni și nu ne-ați crezut. Eu cred că mâine nominalizarea noastră de ministru al Finanţelor trebuie să se vadă cu domnul Dan Vîlceanu, titularul de la Ministerul Finanţelor, împreună cu tehnicul de la Ministerul Finanţelor, şi să pregătească pentru luni această rectificare bugetară. Repet, noi v-am spus de acum trei luni că au fost luaţi bani de la pensii. Am văzut că această ştire a ieşit de la doamna Turcan, o respect, nu am nicio problemă, dar vreau să vă spun când promovezi să ţi se ia o anumită sumă din fondul ministerului şi semnezi acest lucru. Când eşti ministru, uiţi că eşti membru de partid şi spui ce e mai bine pentru români, nu te plângi după.”, a explicat Marcel Ciolacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu recunoaște concesiile făcute de PSD: 'Am lăsat toate orgoliile deoparte' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.