Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu, despre o candidatură a lui Ludovic Orban la prezidențiale: Nici mie nici dnei Firea nu ne e frică

Facebook
Firea Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, la Botoșani, într-o conferință de presă alături de prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, întrebat despre intenția liderului PNL Ludovic Orban de a candida la prezidențiale, că nici lui nici lui FIrea nu le este frică de Orban.

„Eu ii urez succes dlui Orban. Intai sa fie reales (in fruntea PNL), pe urma mai vedem”, a spus Ciolacu. „Sincer acum, chiar de Orban cred ca nici mie nici dnei Gabriela Firea nu ne e frica sa fim contracandidatii dansului”, a adăugat acesta.

El a adaugat ca PSD va separa functia de lider de partid de cea de candidat la prezidentiale si persoana care va fi sustinuta de PSD pentru prezidentiale va fi aleasa prin alegeri preliminare pe sistem american.

„Toți primarii, viceprimarii, aleșii locali vor participa la aceste alegeri preliminare pe cine consideră ei că este cel mai bine. Cu alte cuvinte, să nu mai fie o decizie a unui număr restrâns de membri de partid. Cu alte cuvinte, la noi va fi altfel decât la dl. Orban”, a spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.