Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Marcel Ciolacu, împotriva discriminării pe bază de vaccin: 'S-a terminat cu ciuma roşie, acum ciumaţii sunt ăia nevaccinaţi'

Facebook
Marcel Ciolacu PSD

Marcel Ciolacu se poziţionează împotriva discriminării pe bază de vaccin. Preşedintele PSD afirmă că nu este normal ca doar persoanele vaccinate să aibă acces la diverse evenimente, o alternativă potrivită fiind accesul pe bază de teste anti-COVID sau teste de anticorpi.

"Acuma s-a terminat cu ciuma roşie, ciumaţii sunt ăia nevaccinaţi. N-ai voie la nuntă dacă nu eşti vaccinat. Nişte tâmpenii. De fapt iarăşi ţii societatea divizată. Trebuie să explici. Puterea de administrare a statului trebuie să se vadă, nu trebuie să învrăjbeşti oamenii. Continuă acelaşi stil păgubos pentru toată lumea", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD afirmă că şi oamenii care nu vor să se vaccineze au drepturi, iar alternativele ar trebui să nu fie limitate la vaccinare pentru accesul în diverse locuri.

"Avem drepturi şi libertăţi, sunt oameni care nu vor să se vaccinete. Ne întoarcel la Ceauşescu atunci. Nu vrei să te vaccinezi, te testezi. E dreptul omului să aleagă dacă vrea să se vaccineze sau nu. Nu vrei să te vaccinezi, vii cu testare. Sunt unii oamenii care au avut COVID, nu li se recomandă vaccinarea. Trebuie să laşi plaja mult mai mare", a explicat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.