Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Marcel Ciolacu: 'Putin este un criminal de război' - Liderul PSD așteaptă o solicitare oficială pentru discursul lui Zelenski în Parlament

Inquam Photos / George Calin
marcel ciolacu parlament

Marcel Ciolacu, președintele PSD, afirmă că până în prezent nu există o solicitare oficială pentru ca președintele Ucrainei să susțină un discurs în Parlamentul Românei, însă un asemenea moment ar putea fi organizat astăzi dacă se fac demersuri oficiale pe linia MAE. Ciolacu afirmă că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este un criminal de război.

„E un lucru foarte important și vorbim de un președinte al unui stat suveran atacat de către Rusia în acest moment, unde este un genocid. Din acest moment eu nu mai am nicio reținere să spun că Putin este un criminal de război.

Calea diplomatică, nu încercarea pe Facebook de a ne face imagine, este cea normală. Eu până la ora 12.30, când avem un birou permanent reunit, aștept ori o solicitare din partea Ambasadei pentru acest discurs în Parlament României, ori o informare din partea Ministerului Afacerilor Externe. Așa se lucrează într-un stat democratic, mai ales într-o situația atât de delicată.

Este vorba despre o diferență de abordare a unui moment atât de important cum ar fi discursul domnului Zelenski în Parlamentul României. Este posibil să avem acest discurs astăzi”, a declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.