Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu răspunde atacurilor aduse de Klaus Iohannis la PSD: 'Maschează ineficiența guvernării PNL'

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, răspunde atacurilor multiple aduse de președintele Klaus Iohannis la adresa social-democraților. „Iohannis atacă pentru a masca ineficiența guvernării PNL”, a precizat Ciolacu.

Citește și: BOMBĂ Viorica de la Clejani RECUNOAȘTE că fiica ei era drogată: ce a luat Margherita înainte de accident

"Atacul preşedintelui Iohannis e unul mic şi neeuropean, lucru sancţionat şi în presa internaţională şi de către cancelarii. De fapt, Iohannis a depăşit o linie roşie în ceea ce priveşte atacul politic şi aici mă refer în primul rând la atacul cu Ardealul. Instituţiile statului mi-au răspuns, absolut toate, că nu există astfel de lucru, nu există dosare în acest domeniu. (...) Nu îl cunosc pe Viktor Orban, nu că nu mi-aş dori să îl cunosc pe Viktor Orban, dar nu am avut această plăcere, nu am vorbit nici măcar la telefon, nici direct, nici prin interpuşi, lucru pe care îl cunoaşte Iohannis, pentru că plecăm de la premisa că este cel mai informat om din România. Veşnicul duşman al preşedintelui e PSD, deja e o obsesie, aţi văzut de câte ori repetă la fiecare ieşire. Eu, în schimb, sunt un om de construcţie, sentimentul de ură pentru mine nu există şi cred că un lider politic nu trebuie măsurat după cât de mult îşi înjură adversarii politici", a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1.

În opinia sa, preşedintele Iohannis a dorit să mascheze în acest fel ineficienţa guvernului Ludovic Orban şi că această manifestare nu este a unui preşedinte european.

Marcel Ciolacu a dat asigurări că nu are nicio înţelegere cu Klaus Iohannis şi nici cu PNL iar în legătură cu unele critici ale colegilor de partid referitoare la modul în care reacţionează la acuzaţiile preşedintelui a spus că un partid se şubrezeşte cu atacuri atât din interior, cât şi din exterior.

"Lupta politică este atât în exterior, cât în interior, mai ales că eu sunt preşedinte interimar. Ce nu înţeleg anumiţi coleg de-ai mei e că acesta este jocul pe care Iohannis şi PNL şi-l doresc. Nu poţi să şubrezeşti un partid numai din atacuri externe, îţi trebuie şi un scenariu intern şi un joc intern, astfel încât să îl şubrezeşti cât mai bine", a afirmat Ciolacu.

Liderul interimar al social-democraţilor a mai spus că PSD are în sondaje "un 29 consolidat", iar PNL "este în jur de 35%" şi a subliniat faptul că "PSD trebuie să intre exclusiv pe agenda românilor şi a României".

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, este ACUM, ÎN DIRECT, la #Romania9. Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Luni, 25 mai 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.