Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Marcel Ciolacu, răspuns sarcastic pentru liderul PNL: 'Înseamnă că cei de la CE greșesc și domnul Cîțu are dreptate. Mă așteptam, de altfel'

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la sediul partidului, despre afirmaţiile preşedintelui PNL Florin Cîţu, că PNRR nu poate fi negociat sau schimbat, că ”înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate”.

Întrebat cum comentează faptul că Florin Cîţu a afirmat că PNRR-ul nu se poate modifica, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate. Mă așteptam, de altfel”.

Preşedintele PSD nu a dorit să comenteze afirmaţiile făcute de Florin Cîţu într-o emisiune, joi seara, la Digi 24, despre o eventual rupere a coaliției dacă nu sunt respectare reformele din PNRR. „Îi urez succes domnului Cîțu”, a fost replica lui Ciolacu.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, atunci, că liberalii nu au făcut o alianţă cu PSD, ci o coaliţie de guvernare, un compromis, care urmăreşte realizarea reformelor promise de liberali. Cîţu a afirmat că în momentul în care îşi va da seama că mersul reformelor este afectat, va cere sfatul colegilor liberali, însă PNL nu se va retrage de la guvernare, deoarece are premierul.

Preşedintele PNL i-a răspuns şi actualului ministru al Finanţelor, Adrian Câciu, care a afirmat că banii împrumutaţi de guvernele liberale s-au dus pe risipă şi că nu mai sunt fonduri pentru plata salariilor la primării şi asigurări sociale.

„Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget, prin 2015. Partea cu auditul, pot să facă, nu asta e problema. Ce deranjează sunt insinuările venite de la preşedintele PSD, când vorbeşte despre aceste lucruri”, a declarat Florin Cîţu, la Digi24, după ce a fost întrebat cum comentează afirmaţiile ministrului Finanţelor, Adrian Câciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.