Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Marcel Ciolacu ridică ștacheta: Buget trecut prin parlament înainte de Anul Nou/ 'Este posibil să nu fie nevoie' de taxarea multinaționalelor

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, afirmă că liderii coaliției de guvernare s-au înțeles „peste tot”, vineri și luni urmând să aibă loc noi discuții pe tema bugetului de stat pe 2022.

„Din punctul meu de vedere ar trebui să finalizăm anul și cu un buget trecut prin Parlament”, a declarat Ciolacu. Anterior, premierul Ciucă vorbea despre adoptarea bugetului în guvern și trimiterea proiectului la parlament pe 23 decembrie.

Potrivit lui Ciolacu, vineri ar urma să aibă loc discuții și cu privire la certificatul verde, iar discuțiile despre prefecți ar putea să aducă noutăți doar în discuții excepționale. „S-a lăsat totuși o portiță ca dacă o să fie astfel de discuții o să fie între președinții celor trei partide și premier”, a explicat Ciolacu.

Cu privire la taxa pe cifra de afaceri a marilor companii, Ciolacu a afirmat că discuția există în continuare, însă nu de la 1 ianuarie 2022.

„Avem în continuare, categoric, stați să vedem cifrele bugetare. Există această discuție. Noi am prins în programul de guvernare că vom vorbi anul viitor dacă vom introduce taze sau nu. Oricum, orice taxă are termen de 6 luni să intre în vigoare. Este posibil să nu fie nevoie de o astfel de taxă”, a mai declarat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.