Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu spune că este gata să preia Palatul Victoria: 'Avem aproape 90% din Programul de guvernare finalizat'

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul său este pregătit să preia guvernare şi deja are 90 la sută din Programul de guvernare finalizat, precum şi pachete de legi care aşteaptă să fie adoptate.

Întrebat la România TV, marţi seară, dacă se teme să preia guvernarea, Marcel Ciolacu a răspuns că nu se teme şi că PSD este pregătit pentru acest lucru.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, întrebări de baraj pentru Klaus Iohannis: 'Unde e, bă, România ta normală? Asta e România normală?'

”Nu. Chiar suntem pregătiţi. Avem aproape 90 la sută din Programul de guvernare finalizat, avem pachete de legi fixe şi pe domenii cu ce trebuie de făcut în România în continuare. Astăzi am trecut legea cu consumatorul vulnerabil. PSD a cerut şi a făcut 3 comisii că ei voiau să ducă la 1 ianuarie legea, că nu era o prioritate pentru actualii, nici pentru USR, nici pentru PNL”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a adăugat că doar astăzi s-a trecut prin trei comisii şi plen Legea consumatorului vulnerabil.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu este de neoprit: 'Bă, ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe'

”S-a reuşit astăzi, prin trei comisii şi prin plen, democratic, să avem de la 1 noiembrie o lege pentru consumatorul vulnerabil”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că formaţiunea are pregătite diferite pachete de legi.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, exemplu copiat din fotbal: 'Un proprietar de club de fotbal, să îi spunem Klaus, a strâns pierzătorii şi a format o echipă' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.