Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu este de neoprit: 'Bă, ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe'

Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu consideră că USR-PLUS vrea să se folosească de PSD pentru a decide meciul cu PNL, unde țintește să îl demită pe Florin Cîțu prin moțiune de cenzură.

Liderul PSD îi numește ”maimuțe” pe liderii USR-PLUS și le-a transmis, marți seara, că dacă vor ca PSD să le voteze moțiunea, să meargă la discuții. ”Nu m-a trimis mama în Parlament!”, a punctat Ciolacu.

Citește și: Merită Florin Cîțu să fie menționat de istorie? (Opinie)

”Dragu nu demisionează, prefecții nu au plecat, secretarii de stat nu au plecat. Bă, ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe. Dacă ajunge la vot o moțiune, o votăm. Dar, să vorbească cu noi. Nu m-a trimis mama în Parlament, trebuie să facem o ședință.

Eu nu accept să se folosească de noi. Ei mint, așa cum au mințit și cu PNRR. E o mascaradă, e o criză politică de o luptă a lor. Să se ducă la preoți să se împace.”, a explicat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, exemplu copiat din fotbal: 'Un proprietar de club de fotbal, să îi spunem Klaus, a strâns pierzătorii şi a format o echipă'

Liderul social-democrat a declarat că el nu boicotează nimic în Parlament, dar că partidul său nu este cel care trebuie să asigure cvorum.

”Eu nu boicotez nimic. Nu participăm, să îşi facă cvorum. Câteodată vin liberalii, câteodată pleacă (...). Nu vii şi spui că vreau să plec, dar să mi-l dea Ciolacu jos că eu mă întorc”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai adăugat că PSD va vota moţiunea de cenzură.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, întrebări de baraj pentru Klaus Iohannis: 'Unde e, bă, România ta normală? Asta e România normală?'

”Am spus clar că votăm moţiunea de cenzură şi presupun că în acel moment urmează alegeri anticipate. Să ajungă la vot moţiunea şi votăm. Presupun că trebuie să aibă o discuţie cu noi. Data trecută, noi am depus o moţiune şi le-am trimis textul. Acum ei nu au trimis textul”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.