Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu spune că nu îi e frică de Liviu Dragnea și e gata să se întâlnească cu el: 'Se poate întoarce în partid, după expirarea restricțiilor'

Marcel Ciolacu Liviu Dragnea Ciolacu Dragnea

După 2 ani și două luni, Liviu Dragnea a ieșit din pușcărie și a criticat felul în care a ajuns PSD, cu Marcel Ciolacu președinte. Ciolacu îi transmite fostului său șef că ”nu e prost” ca ”să devină un instrument politic al lui Klaus Iohannis” prin crearea unui ”scandal fals în PSD”.

Ciolacu a anunțat că este dispus să se întâlnească cu Dragnea, dacă fostul președinte al PSD îi cere și precizează că acesta ar putea să se reînscrie în PSD, dar numai după ce îi expiră toate restricțiile impuse de instanță.

Citește și: VIDEO ULTIMA ORĂ Marcel Ciolacu anunță că liderii PSD se duc la DNA: 'Să ia măsuri față de hoțiile din pandemie'

”Nu (n.r. dacă îi e frică de Dragnea). Mă bucur că s-a luat o decizie corectă şi a fost eliberat, a avut această pârghie legală, îmi pare rău de tot prin ceea ce a trebuit să treacă. În Statut este prevăzut un astfel de lucru: în momentul în care eşti condamnat, automat nu mai eşti membru de partid. Se poate întoarce în partid, după expirarea restricțiilor impuse de instanță. E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viață. Categoric da, (n.r. că acceptă să se întâlnească, dacă îi cere Dragnea). reau să fiu foarte clar: fiecare dintre noi suntem vremelnici în această poziţie, de şef al PSD. Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel "vârf de lance", domnul Codrin Ştefănescu.

Cred că domnul Dragnea nu-şi doreşte acum să astupe toată incompetenţa guvernamentală şi hoţiile reale şi mari pe care le fac în acest moment actualii guvernanţi cu acest presupus scandal. Şi Liviu Dragnea, ca şi Marcel Ciolacu, este plin de defecte, şi eu sunt plin de defecte. Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost şi ştie foarte bine şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal. Vom vedea (n.r. dacă Dragnea mai are viitor politic). În acest moment, PSD este o echipă.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu este categoric: 'Armand a pierdut alegerile, conform documentelor strânse de procurori' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.