Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu vorbește despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: 'Acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă'

fanatik.ro
Ciolacu Iohannis

Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri seara, despre suspendarea lui Klaus Iohannis, o procedură prin care Traian Băsescu a trecut de două ori în mandatele sale. Ciolacu a declarat că dacă USR-PLUS este de acord cu suspendarea președintelui și declanșarea alegerilor anticipate, PSD este gata să intre în joc.

”Trebuie o majoritate în Parlament ca să treacă suspendarea. USR a cerut suspendare și alegeri anticipate? Că acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă, mă duc la sediu la ei. Dacă vor suspendarea lui Iohannis și alegeri anticipate eu mă duc personal în sediu la ei, mâine dimineață, și facem un protocol că mergem la suspendarea lui Iohannis și alegeri anticipate. Hai, hai să semnăm, Barna! Sau Cioloș! Pe care îl găsesc pe acolo.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță APOCALIPSA cu PNL la putere: 'Vine iarna, o să fie jale, o să înghețe lumea în case'

În acest moment este exclus așa ceva, ținând cont de contextul politic și de urgențele românilor (n.r. suspendarea lui Klaus Iohannis). Dacă USR vrea anticipate, e cel mai bine, e singura soluție să ieșim din această situație.

Să iasă să anunțe (n.r. că vor suspendarea lui Klaus Iohannis) și vedem! Atât le mai trebuie românilor și suspendarea președintelui!”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, către Liviu Dragnea: 'Bă, de ce nu ai luat masa și ai răsturnat-o: 'bă, oameni buni, unde e statul de drept?' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.