Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu vrea dublarea numărului de parlamentari pentru Diaspora și alegeri la termen: 'Eu cred într-o Românie normală'

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat, după ședința CEX a PSD, că PSD crede că alegerile parlamentare nu vor fi anticipate, așa cum cer USR și PNL. Liderul interimar al PSD consideră că Diaspora va beneficia de dublarea numărului de parlamentari, dar și de 3 zile pentru vot, și la parlamentare, așa cum a fost la prezidențiale.

”Anumiți candidați demiși au lăsat PNL singuri susținători, restul partidelor, dacă vorbim de USR, Pro România, ALDE, Forța Națională, toți au votat împotriva.

Citește și: Moise Guran iese la atac: Așa greu de spus devine adevărul, atunci când intri la guvernare?

Eu cred într-o Românie normală, alegerile vor fi la termen. Nu e o criză politică de substanță. Așteptăm decizia CCR dacă poate fi desemnat același premier care e și interimar și demis, iar apoi vom lua o decizie, după ce vom vorbi și cu celelalte forțe politice pentru a vedea ce facem cu OUG, dacă o respingem sau o modificăm.

Nu avem nicio problemă ca numărul de mandate din diaspora să fie dublate. Nu vrem să tăiem elanul românilor care au plecat, nu a plecat nimeni cu bucurie. Ei doresc să se implice în alegerile din România. Doresc să fie respectate decizia CCR și recomandările Comisiei de la Veneția. Dacă alegerile vor fi la termen, acestea trebuie să intre în noua lege. Dacă nu, ne-am încălca principiul prin care am atacat alegerea primarilor în două tururi. Am văzut cât de lejer s-a votat la prezidențiale și la europarlamentare și este suficient să fie 3 zile. Cred că ne încadrăm.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Apropiatul lui Liviu Dragnea a făcut anunțul: Revine în Partidul Social Democrat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.