Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marian Vanghelie, teorie-șoc despre Caracal: În curtea lui Dincă sunt peste 100 de morți

vanghelie

Marian Vanghelie a afirmat vineri la B1TV că în curtea lui Gheorghe Dincă s-ar afla peste 100 de morți dar nu a vrut să spună care este sursa informațiilor sale:

  • „Apropo de Caracal și de PSD, că acesta ar fi vinovat de ce se întâmplă acolo. Îmi pare rău că cei din PSD nu ies public să spună ce cred că s-a întâmplat acolo
  • Problema de la Caracal aș despica-o și aș face o analiză mai amplă. Aș vrea să văd totuși cine a condus ultimii 10 ani de zile, pe un desfășurător, cum a fost condus ministerul de Interne, susținut de domnul Coldea și de domnul Maior, coborând de la domnul Tobă care a condus IGP-ul, ducându-mă în jos și toți oamenii numiți în fiecare județ și întrebarea mea este: oare credeți că domnul Coldea nu a știut ce se întâmplă la Caracal sau domnul Tobă? Eu vă spun că se știe de 10 ani de zile
  • Cum e cu Caracal. O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște clanuri care au condus țara asta, este foarte important.
  • Să știți că acolo sunt peste 100 și ceva de oameni morți, să se sape bine în casă sub betoane, în casă la domnul...Vreți date reale? Vă spun cu toată responsabilitatea. O să aflați în următoarea perioadă cu toate formulele care se înceacă să se mușamalizeze.
  • O să aflați cum și câți copii au fost trimiși la prostituție afară. Acolo este o implicare mare", au fost declarațiile halucinante ale lui Marian Vanghelie.
  • Acolo este o implicare atat de mare...Cu cât se încearcă mușamalizarea acestui caz cu atât se vor afla. Mie îmi miroase declanșarea acestei probleme, că suntem într-o altă fază și altă situație de genul cum s-a întâmplat cu copiii ăia care au murit la discotecă (...) Oamenii aceștia sunt dispuși să facă orice, să omoare copii pentru a pune mâna pe putere în țara asta. Trăim într-o lumea de nebuni și nu mă refer la clasa politică, ci mă refer la cei care au încercat să conducă clasa politică și au nenorocit-o.

Citește și: Traian Băsescu intervine dur în cazul Caracal: Oare ce-l mână pe dubiosul Tonel? Cumpănașu atinge culmea ridicolului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.