Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marius Budăi, despre mitingul PNL de la Botoșani: 'Au vrut să îi arate lui Iohannis, de teamă să nu îi dea afară pe toți, că și ei muncesc'

Facebook.com
Marius Budai, deputat PSD

Fostul ministrul al Muncii, Marius Budăi, a reacționat dur, pe Facebook, după ce sute de membri ai PNL și USR-PLUS au ieșit pe străzile din Botoșani pentru a face campanie președintelui Klaus Iohannis.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

"Cei câteva sute de bravi membri ai PNL Botoșani, plus vreo câțiva rătăciți de la USR-minus, au vrut să îi arate azi lui Iohannis, de teamă să nu îi dea afară pe toți, că și ei muncesc în campanie. Așa că, au plecat la o plimbare prin orașul în care sunt atât de iubiți încât nu au avut curaj să se plimbe fără să fie păziți de Poliție. Le-a fost teamă de reacția cetățenilor români la vederea lor, la fel ca și președintelui lor Iohannis, care se întâlnește doar cu membri ai partidului și doar păzit de SPP", a scris, pe Facebook, Marius Budăi.

Aproximativ 500 de membri ai Partidului Naţional Liberal (PNL), dar şi ai USR- PLUS au participat, vineri după-amiază, la un miting pe străzile municipiului Botoşani pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de candidatura lui Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.