Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marius Marinoff răspunde la discursul lui Rareș Bogdan: Cu o atitudine umilitoare, cere Franței să ne îndatoreze

Rareș Bogdan

Marius Marinoff, Prim vicepreședintele PER, a reacționat la discursul lui Rareș Bogdan de la Bruxelles în care cere Franței sa ne îndatoreze, afirmând că românul este demn, iar politicienii ar trebui să înceapă să rezolve problemele reale ale românilor.

Prim vicepreședintele PER, Marius Marinoff a reacționat la discursul lui Rares Bogdan la Bruxelles, în care cere Franței să ne îndatoreze, cu o atitudine umilitoare. Rareș Bogdan este în esență expresia concretă a europarlamentarului obedient după propriul interes, care uită adevăratele probleme ale românilor, doar pentru pentru a-și arăta falsa loialitate pe la curți străine!

Românul este demn și stă drept în fața oricui. ‘România nu este a noastră, este a urmașilor urmașilor noștri!’ A venit momentul să ne redobândim locul în Europa ca un popor drept, demn si mândru! A venit momentul ca politicienii români să se ocupe de problemele reale ale românilor, de problemele presante care îi împiedică pe aceștia trăiască decent în țara lor.

Românii sunt în acest moment afectați de multiple crize ce le îngreunează capacitatea de a-și asigura toate necesitățile la sfârșit de lună. PER consideră că România are nevoie de lideri cu coloană vertebrală, capabili de a îndeplini promisiunile făcute cetățenilor români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.