Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Masacru în plină zi: au intrat înarmați în școală și au ucis șapte persoane

Crime scene

Doi atacatori înarmaţi au ucis joi cinci profesori şi doi muncitori într-o şcoală din Pakistan, au anunţat poliţia şi oficialităţi guvernamentale, conform AFP.

Canalul de ştiri pakistanez Geo TV, preluat de Reuters, transmisese că printre victime se numără cel puţin şapte profesori şi că aparent este vorba de o răzbunare după un alt atac, în care fusese de asemenea ucis un profesor.

Ambele incidente au avut loc joi în nord-vestul ţării, în regiunea Parachinar din districtul Kurram, în apropierea frontierei cu Afganistanul.

Se pare că toţi profesorii doborâţi de gloanţe erau şiiţi - comunitate musulmană minoritară la nivel naţional, dar majoritară local, care este adesea ţinta unor atacuri ale grupărilor militante sunite din cadrul mişcării talibane pakistaneze, arată Reuters.

"Când cei doi atacatori au intrat (în şcoală - n. red.), i-au identificat pe şiiţi şi i-au izolat înainte de a deschide focul", a declarat agenţiei France Presse şeful poliţiei din Kurram, Muhammad Imran, după cel de-al doilea atac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.