Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Meciul de fotbal feminin dintre PSG și Reims a fost oprit din cauza artificiilor și petardelor aruncate de copii

Meciul dintre echipele feminine ale cluburilor PSG şi Reims, din etapa a patra a D1 feminin francez a fost oprit sâmbătă din cauza artificiilor şi a petardelor aruncate pe teren, scrie news.ro.

La şase zile după oprirea meciului de Ligue 1 dintre Montpellier şi Clermont, un meci de fotbal feminin din prima ligă franceză a fost oprit după explozia zgomotoasă a mai multor petarde. Incidentul s-a petrecut imediat după începerea reprizei secunde, la scorul de 0-0 între echipele PSG şi Reims, pe stadionul din Poissy. Zeci de artificii şi petarde au fost trimise spre teren din afara stadionului, acestea explodând deasupra jucătorilor şi spectatorilor. Arbitrul întâlnirii a luat decizia de a trimite echipele la vestiare şi, după discuţii care au durat 40 de minute, a încheiat meciul, având în vedere că securitatea celor prezenţi la stadion nu era garantată.

Potrivit unor informaţii culese de presa franceză, incidentul a fost produs de trei persoane minore, care nu au putut intra la meci pentru că nu aveau bilete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.