Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Medicii au început protestele în curtea unui spital: Cer DEMISIA conducerii

campeni

Mai multe cadre medicale și pacienți au protestat luni în curtea Spitalului de Boli Cronice din Câmpeni și au cerut demisia conducerii unității medicale.

Protestatarii au păstrat distanțarea socială și au purtat măști de protecție.

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Medicii au reclamat că actuala conducere refuză realizarea de consultații medicale și internări ale bolnavilor cronici în spital.

Medicul Horia Cristescu a afirmat că cere demisia managerului Constantin Bar și a directorului medical Corpodean Dumitru pentru „incompetență, minciună și un comportament disprețuitor la adresa personalului”.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

„Mi s-a luat dreptul la muncă. Lucrez în mod ilegal, în forţă, fiind mereu băgat şi scos în concediu de odihnă. Toţi cei pe care i-am consultat din 25 mai, de când am intrat în starea de alertă, au fost consultați în mod ilegal”, a spus medical, care lucrează de 3 ani în spital.

Primarul din Câmpeni, Călin Andreș, a declarat pentru MEDIAFAX că a cerut explicații atât managerului spitalului Constantin Bar, cât și medicului Horia Cristescu pentru situația reclamată, dar acesta din urmă a refuzat.

Citește și: Lovitură de teatru! Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

„Cred că este o problemă personală între managerul Bar și medicul Cristescu, sunt probleme pe care cei doi le au de mai demult. În spital se fac internări și au loc consultații”, a spus edilul.

Conducerea DSP Alba a anunțat luni că a dispus de urgență un control al inspectorilor sanitari la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni pentru verifcarea posibilelor abateri de la legislație și de la normele de lucru.

Citește și: Lider PSD: ‘Nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectați cu acest virus să umble dezlegați pe stradă’

„Nu suntem dispuși să tolerăm abateri de la lege. Nu ne interesează conflictele personale sau de altă natură. Noi vrem să vedem dacă sunt chestiuni care țin de competența noastră la acest spital”, a declarat la rândul său pentru MEDIAFAX directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.