Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Meghan şi Harry, ovaţionaţi la unul dintre ultimele lor evenimente în calitate de reprezentanţi regali la Londra

prințul Harry Meghan Markle

Meghan Markle şi soţul ei prinţul Harry au fost ovaţionaţi, sâmbătă seară, la unul dintre ultimele lor angajamente regale, la Royal Albert Hall din Londra, potrivit news.ro.

Cei doi au asistat la un concert din cadrul Festivalului de Muzică de la Mountbatten. Aceast eveniment, care a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, reuneşte artişti din marina regală.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Cuplul a avut joi prima apariţie publică de la anunţul retragerii din familia regală britanică. Ei au fost prezenţi la Endeavour Fund Awards, care sărbătoreşte rezultatele sportive ale veteranilor răniţi în luptă.

Harry şi Meghan se vor întâlni luni, de Ziua Commenwealth, cu prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi fraţi şi soţiile lor vor fi însoţiţi de regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles şi soţia sa Camilla. Ei vor asista împreună la ceremonia religioasă anuală de la Catedrala Westminster.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan îşi vor începe oficial noua viaţă în afara familiei regale britanice pe 31 martie. Cuplul nu va mai avea birouri în Palatul Buckingham, unde locuieşte regina, începând cu 1 aprilie şi va fi reprezentat de organizaţia sa de caritate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, prinţul Harry îşi va păstra rangurile militare de care este foarte ataşat. Decizia prinţului şi a soţiei sale de a nu mai reprezenta familia regală implică şi renunţarea la a mai folosi titlul de alteţe regale, a anunţat Palatul Buckingham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.