Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mihai Fifor explică de ce Alexandru Cumpănașu are protecție de la MAI: 'Cine face dovadă că are viața pusă în pericol, e amenințată, primește protecție'

fifor

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a explicat, vineri, la Constanța, de ce Alexandru Cumpănașu a primit pază după ce a solicitat acest lucru MAI. „Orice persoană care face dovadă că are viața pusă în pericol poate primi protecție”, a spus Fifor.

Fifor a explicat, întrebat de ce are Alexandru Cumpănașu pază de la MAI, că orice persoană care face dovada că viața îi e pusă în pericol poate primi protecție.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

„E o procedură legală. Domnul Cumpănașu a solicitat acest lucru oficial MAI. S-a făcut o analiză în cadrul MAI. Orice persoană cere sprijin, îl primește conform legii. Orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute de lege, capată protecție. Sunt chestiuni care au fost analizate în cadrul Ministerului de Interne, sunt lucruri probate, pe lege, nu capătă nimeni protecţie dacă nu îndeplineşte condiţiile legale, vă asigur. Orice persoană care face dovadă că are viața pusă în pericol, este amenințată, primește protecție. Domnul Cumpănașu a făcut acest lucru.”, a spus Mihai Fifor.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

Alexandru Cumpănașu spune că a cerut Ministerului de Interne protecție deoarece, potrivit unchiului Alexandrei, „clanurile mafiote” îl amenință pe el și pe familia sa, iar în urma discuțiilor cu conducerea MAI, jandarmii îi vor asigura paza.

„Am solicitat MAI asigurarea protecției mele si a familiei în această perioadă. Lupta cu clanurile mafiote din stat și din afara lui i-a făcut pe unii s-o ia razna și să mă amenințe pe mine si familia mea cu moartea dar și alte forme de amenințare. Am urmat calea legală și am informat Parchetul General și MAI. Care au dispus măsurile pe care le-au considerat necesare în funcție de informațiile predate dar și cele pe care aceștia le dețin”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Citește și: Cozmin Gușă îl atacă pe Alexandru Cumpănașu! Reacție cu privire la candidatura la prezidențiale

Potrivit unchiului Alexandrei Măceșanu, fata răpită, sechestrată, violată, ucisă și incinerată de Gheorghe Dincă, inițial s-a discutat ca agenți ai Poliției Române să îi asigure protecția însă „nu mai are încredere în instituție”.

„Motiv pentru care s-a recurs la jandarmerie. (...) Nu este plăcut să te uiți peste umăr însă bătălia cu clanurile mafiote nu este o bătălie cu o mănăstire de maici”, mai spune Cumpănașu.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.