Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - `Modelul Godei` e de succes: Deputat, zeci de mii de lei la `lăutari`

captura video
Costel Barbu

VIDEO - `Modelul Godei` e de succes: Deputat, zeci de mii de lei la maneliști (pe post de lăutari).

Societatea a fost oripilată de scandalul "azilelor groazei", dar mai ales de luxul și opulența afișate de Ștefan Godei, care conform procurorilor ar fi cheltuit într-o seară 25.000 de lei pentru plata lăutarilor.

2000 EURO o dedicație

Ei bine, se pare că sunt unii care l-ar face de rușine pe acesta, oferind 10.000 de lei (aproximativ 2.000 de euro) pentru o singură dedicație.

În plin scandal al reducerii de cheltuieli bugetare, când guvernul urmează a-și asuma răspunderea pentru majorări de taxe, deputatul de Teleorman, Costel Barbu, fost secretar general al Guvernului in mandatul lui Ludovic Orban, a sărbătorit cu lăutari căsătoria fiicei sale.

Austeritatea anunțată de Guvern pare să nu-l fi împiedicat pe acesta să fie foarte generos cu celebrul Adrian Minune, după cum reiese din imaginile transmise redacției.

Mai mult, sursele noastre susțin că cel poreclit "Bitanu" nu ar fi deloc străin de luxoasa locație în care s- desfășurat evenimentul, un local ce contrastează fragrant cu sărăcia județului reprezentat de Costel Barbu în Legislativ, el fiind singurul parlamentar liberal cu condamnări penale definitive, care a "prins" listele din 2020, cel mai probabil grație relației foarte apropiate cu actualul lider al Forței Dreptei, Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.