Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Moment stânjenitor cu Dragnea şi Fifor, în conferinţa de presă a PSD

dragnea fifor

Conferinţa de presă a PSD, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, a avut momente dintre cele mai diverse, cu Dragnea, Dăncilă şi Fifor în prim-plan. Un moment stânjenitor pentru social-democraţii prezenţi a fost cel în care o jurnalistă de la Digi 24 a întrebat cât de mult a cântărit în remaniere faptul că unii lideri PSD au semnat celebra scrisoare anti-Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Gesturi banale despre care nu ştiai că îţi distrug rinichii

"În vedem pe domnul Fifor, care a semnat scrisoarea", a afirmat jurnalista, moment în care Mihai Fifor, aflat lângă Dragnea, a încercat să intervină şi să nege că ar fi semnat. "Şi dacă apare scrisoarea, domnule ministru?", a întrebat jurnalista.

Liviu Dragnea, vizibil stânjenit, a intervenit şi a afirmat că nu mai este vorba despre o conferinţă de presă, ci de o "şezătoare". Fifor a fost salvat de Viorica Dăncilă, care a intervenit şi a oferit o explicaţie alambicată despre criteriile de evaluare a miniştrilor.

Anterior, Liviu Dragnea explicase că Mihai Fifor şi-a dat demisia din proprie iniţiativă, pentru a se dedica activităţilor de partid, unde a primit funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional, un for practic inexistent de când Liviu Dragnea este preşedintele PSD.

STIRIPESURSE.RO a informat în premieră că Mihai Fifor s-a aflat pe lista semnatarilor scrisorii anti-Dragnea, deşi acesta a negat vehement. Semnătura lui Fifor era la poziţia 20 pe scrisoare, iar ulterior, în CEx-ul decisiv, Fifor a trecut de partea lui Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Foloseşti GREŞIT maşina de spălat? Topul greşelilor care îţi distrug hainele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.