Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momente EMOȚIONANTE la derbiul Dinamo - FCSB. Coregrafia PCH cu ocazia Unirii României și 'răspunsul' fanilor steliști

captura video
dinamo fani pch

Fanii din PCH au pregătit o nouă coregrafie pentru derby-ul Dinamo – FCSB. Suporterii “câinilor” au avut în ultimii ani mesaje speciale înaintea meciurilor contra marii rivale, iar meciul de duminică seară a fost bifat de o nouă reprezentaţie de excepţie a celor din Peluza “Cătălin Hîldan”, informează Fanatik.ro.

Cu multe ore înaintea startului meciului, în peluza în care au luat loc fanii dinamovişti, au fost agăţate mai multe sfori pentru a ajuta la coregrafia 3D a “câinilor”. Fanii lui Dinamo au sărbătorit centenarul de la Marea Unirea a României, iar deasupra porţii din faţa peluzei unde au stat suporterii dinamoviştii, s-a aflat o pancartă specială. Cu ajutorul unor cartoane colorate, fanii lui Dinamo au realizat harta României Mari din 1918. “La trecutu-ţi mare, mare viitor”, a fost mesajul celor din galeria PCH. Mircea Rednic a fost vizibil emoţionat de coregrafia “câinilor”.

Suporterii din Peluza “Roş-Albastră” le-au răspuns rivalilor din PCH la coregrafia din startul meciului Dinamo – FCSB. ‘Treceţi batalioane române Carpaţii’ / Un cântec ce nu trebuie pătat de voi”, a fost mesajul fanilor din galeria formaţiei antrenate de Nicolae Dică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.