Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Momentul care a făcut senzație la conferința la care au participat Florin Cîțu și Ludovic Orban: 'Știi câți olteni sunt în țară?'

Ludovic Orban și Florin Cîțu au participat la alegerile pentru conducerea PNL Gorj, la Târgu-Jiu. Un singur candidat s-a înscris în cursă: Dan Vîlceanu, nimeni altul decât președintele în funcție al organizației.

Vîlceanu, văzut ca viitor ministru de Fianțe, le-a explicat colegilor săi de ce îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL și a făcut senzație când a spus auditoriului un banc cu olteni.

”Mai sunt și momente în care trebuie să ne spunem lucruri. E greșit însă să ne spunem lucrurile alea în campaniile electorale.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban, replică pentru Florin Cîțu: 'Eu nu număr filiale. Eu număr membrii PNL. Eu am capacitatea de a duce PNL la victorie în 2024'

M-am alăturat unei echipe de campioni: Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rareș Bogdan, alti presedinti importanti de organizatii din Romania. Domnul Ciuca, domnul Virgil Popescu, foarte multi oameni importanti pt PNL. Si oameni care au stiut sa puna umarul pentru acest partid in momente importante. Asta ma face mandru si ma face sa fiu optimist.

Ca o gluma, ma intreba domnul Ciuca ieri: Stii cati olteni sunt in tara? Atat cat e nevoie ca sa ocupam toate functiile de conducere.”, a spus Dan Vîlceanu.

Vîlceanu a primit 348 de voturi din cele 350 valabil exprimate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.