Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, replică pentru Florin Cîțu: 'Eu nu număr filiale. Eu număr membrii PNL. Eu am capacitatea de a duce PNL la victorie în 2024'

Ludovic Orban s-a dus la Gorj, unde Florin Cîțu se bazează pe voturile gorjenilor pentru a tranșa disputa din PNL. De altfel, Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, este susținătorul lui Cîțu. Tot el candidează, fără adversar, pentru un nou mandat.

Orban i-a transmis contracandidatului său că el nu numără filialele, ci membrii din PNL pentru a-și păstra postul de președinte al PNL.

”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu nu număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că, până la urmă, contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Gorj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional.

Voi aveți opțiunea de a schimba PNL. Gândiți cu mintea, cu sufletul, cu inima și luați cea mai bună decizie pentru PNL.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu: 'Eu vreau să le arătăm că noi nu suntem PSD. Nu voi permite ca rectificarea bugetară să se facă la partid, ca pe vremea PSD'

Îmi cer scuze că nu i-am adus pe toți cei care m-a susțin la fiecare conferință județeană. Dacă i-aș aduce la fiecare conferință, ar fi foarte mulți cei care ar dori să vorbească. Contați pe mine căci eu am capacitatea de a duce PNL la victorie în 2024.”, a precizat Ludovic Orban la Târgu-Jiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.