Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Momentul în care bebelușul MORT după botez este scufundat în apă de preoți

www.antena3.ro
botez

Au apărut imagini de la botezul bebelușului din Suceava care s-a stins din viață în urma săvârșirii tainei. Filmarea apărută în spațiul public este una scurtă, care nu surprinde  clipele de după scufundare, însă, arată că în timpul scufundării în apă micuțul a avut gura și nasul acoperite cu mâna unui preot. Totuși, apa a ajuns în corpul micuțului, care mai apoi a ajun de urgență la spital, unde a și decedat.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Incident la metrou: echipajele medicale au intervenit de urgență

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce un bebeluș din Suceava a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma scufundării în cristelniță, la botez.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că bebelușul a murit duminică noaptea, în jurul orei 1, astfel că s-a schimbat încadrarea juridică inițială de vătămare corporală din culpă s-a schimbat, cercetările fiind desfășurate, în prezent, pentru ucidere din culpă.

Bebelușul de numai șase săptămâni a făcut stop cardio-respirator sâmbătă, după ce a fost scufundat în cristelniță, în timpul botezului, la o biserică din Suceava.

Copilul a fost resuscitat în biserică, a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde a fost internat la ATI, însă, din păcate, în cursul nopții a survenit decesul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.