Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momentul în care un jucător francez de tenis de 15 ani a pălmuit un adversar

palmă, tenis

Jucătorul francez de tenis Michael Kouame şi-a pălmuit adversarul în primul tur al turneului de juniori de la Accra, iar miercuri şi-a cerut scuze, subliniind că a fost insultat tot meciul de către public, informează News.ro.

Kouame, în vârstă de 15 ani, l-a pălmuit luni pe ghanezul Raphael Nii Ankrah, când cei doi jucători şi-au dat mâna la fileu, după înfrângerea francezului, cap de serie N.1, după un tie-break în setul al treilea.

Într-un mesaj de scuze pentru "gestul său urât”, postat miercuri pe reţelele de socializare, Kouame a explicat că a clacat "după un meci extrem de frustrant şi dificil”, în timpul căruia spune că a fost insultat de publicul care l-a susţinut pe jucătorul local. "Regret sincer gestul meu”, a afirmat francezul.

"În timpul meciului, am fost abuzat verbal în mod repetat de multe persoane din public, inclusiv insulte la adresa mamei mele; dar asta nu îmi scuză comportamentul”, a spus el.

Cu toate acestea, Kouame recunoaşte că a greşit şi că gestul său a fost "complet inacceptabil". "Accept toate consecinţele din partea federaţiei internaţionale. Voi folosi această perioadă pentru a vedea cum pot gestiona mai bine astfel de situaţii în viitor, într-un mod care să reflecte adevărata mea personalitate”, a conchis el.

Federaţia Internaţională (ITF) de care depinde circuitul de juniori nu a anunţat oficial o sancţiune în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.