Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momentul în care un preot moare într-un accident rutier: în mașină se mai afla copilul lui de patru ani și soția

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri pe drumul care leagă Cluj-Napoca de Zalău. Bărbatul care a decedat era preotul paroh de la Sălăjeni, județul Sălaj, păintele Cristian Biru.

El se afla în mașină cu soția sa și fetița lor de patru ani, când a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un camion.

În imaginile surprinse de o cameră de bord a unui șofer aflat în spatele Loganului se vede cum autoturismul iese inițial de pe șosea, iar când încearcă să redreseze mașina, trage prea mult de volan și intră pe contrasens, unde se lovește de un camion. Șoferul camionului claxonează mult prea târziu și zdrobește practic Loganul, arată Someseanul.ro în imaginile publicate.

În urma impactului, bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. În maşină se mai aflau soţia sa, care a rămas încarcerată şi fiica de patru ani, care a suferit doar răni uşoare, datorită scaunului auto pentru copii în care era așezată. Ambele victime care au supraviețuit au fost scoase din autoturism de pompieri şi transportate apoi la spital.

Din păcate, medicii nu sunt foarte optimiști în legătură cu starea în care se află acum mama fetiței. Ea a fost intubată la locul accidentului și este în comă indusă. Medicii au intervenit chirurgical la un membru superior, însă femeia are multiple fracturi iar prognosticul rămâne rezervat.

Șoferul TIR-ului implicat în accidentul de la Cluj, un bărbat de 44 de ani din județul Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.