Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Netflix difuzează din 15 septembrie documentarul Schumacher: prezintă interviuri rare şi imagini de arhivă în premieră

motorsport-total.com
mick schumacher

Netflix a lansat trailerul oficial pentru "Schumacher", portretul sportivului care a obţinut titlul mondial la Formula 1 de şapte ori, Michael Schumacher, informează News.ro.

Acest documentar va fi lansat la nivel global pe Netflix pe 15 septembrie.

Acum 30 de ani, Michael Schumacher a condus în prima sa cursă de Formula 1, în Spa, Belgia.

Caracterizat de o pasiune nemuritoare, o muncă asiduă şi o ambiţie de neegalat, Schumacher a trecut rapid de la nou-venit la campion mondial - şi în cele din urmă legendă a sportului. SCHUMACHER este singurul film pe deplin susţinut de familia sa.

"Schumacher" este produs de Benjamin Seikel şi de Vanessa Nöcker pentru B|14 FILM GmbH şi regizat de Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker şi Michael Wech.

Cu implicarea totală a familiei cunoscutului pilot de curse, documentarul "Schumacher" prezintă interviuri rare şi imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar şi critic al sportivului care a obţinut titlul mondial de şapte ori.

Documentarul explorează numeroasele faţete care l-au format şi l-au definit pe acest sportiv polivalent, parcurgând traseul ascensiunii lui ameţitoare într-un sport plin de adrenalină şi pericol, cu milioane de fani în întreaga lume. Voinţa lui de fier şi puterea de a ieşi triumfător atunci când nimeni nu se aştepta l-au plasat pe Michael Schumacher în centrul atenţiei lumii întregi.

Parcursul lui Michael Schumacher a stârnit imaginaţia a milioane de oameni, dar succesul acestui om extrem de rezervat nu se rezumă doar la cursele automobilistice. Personalitatea lui Michael Schumacher nu este definită doar de spiritul său de luptător şi de setea de perfecţionism. Lipsa de încredere în sine şi nesiguranţa completează portretul unui om sensibil şi reţinut. Părinţii, copiii şi soţia sa, Corinna Schumacher, iubita lui Michael încă din copilărie, sunt acum pregătiţi să îi spună povestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.