Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Nici nu au bătut palma, că deja se și gândesc la remanieri: PNL și PSD au stabilit cum o să fie EXECUTAȚI cei din Guvern care încalcă protocolul politic

pnl psd

Alianța dintre PSD și PNL pare sortită eșecului încă de la început! Cele două partide nici măcar nu au numele oficialilor care vor ocupa funcții în noul Guvern, că au și stabilit deja cum o să fie „executați” cei care încalcă protocolul politic. Prim-vicepreședintele PNL, Lucian Bode, a explicat, la Antena3, că procedează în acest fel tocmai pentru a evita situația în care au ajuns cu cei de la USR.

„În momentul în care există un derapaj din partea unui coleg el poate fi sancționat. Spre exemplu: un ministru poate fi remaniat, dar prin consultare. Nici nu vrem să fie în funcție un om doar pentru că e colegul nostru de partid. Premierul decide, dar decizia o ia cu cei doi vicepremieri”, a spus Bode, la Antena3.

Vezi și: VIDEO - 'Coaliția' s-ar putea SPARGE înainte să avem Guvern! Marcel Ciolacu: 'Dacă UDMR iese, automat și PSD-ul va ieși' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.