Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Când PENIBILUL atinge cote maxime - Nicușor Dan a găsit soluția pentru zecile de mii de bucureșteni fără apă caldă: A deschis ușa mare a Primăriei

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Cu zeci de mii de bucureșteni fără apă caldă de mai bine de două săptămâni, Nicușor Dan a făcut o conferință de presă ca să anunțe soluții. Nu pentru furnizarea apei calde, ci pentru a spune că uşa mare a Primăriei Capitalei va fi deschisă pentru cetăţeni, ca urmare a faptului că numărul infectărilor confirmate cu SARS-CoV-2 a scăzut în Bucureşti.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB, primarul a reamintit că în momentul în care a preluat conducerea administraţiei locale se înregistra o creştere mare cazurilor de COVID-19.

Citește și: Nicușor Dan, întrebat dacă se va tunde sau nu: Să facem un sondaj în rândul bucureștenilor

"Am spus atunci că vom deschide uşa din faţă a primăriei în momentul în care vom avea sub o sută de cazuri de coronavirus în Bucureşti pe zi. Suntem în această situaţie şi sunt foarte fericit, în această zi, în acest moment, să deschidem uşa din faţă a primăriei şi să le spunem bucureştenilor că din acest moment vor intra în primăria lor pe uşa din faţă, aşa cum face orice proprietar", a amintit edilul.

Nicuşor Dan a adăugat că nu este normal ca această intrare să fie folosită doar o dată la două luni, pentru diverse evenimente festive.

Citește și: Bucureștenii se plâng din cauza căpușelor și șobolanilor. Nicușor Dan promite că va rezolva problema: 'E o chestiune de zile'

"Am promis în campanie un lucru foarte firesc. Am spus că această instituţie aparţine bucureştenilor şi scopul ei este să îi deservească. Am spus că nu este normal ca uşa din spatele meu să fie folosită o dată la două luni, cu un covor roşu, pentru diverse evenimente, iar bucureştenii să intre pe intrările meschine care sunt în stânga şi în dreapta clădirii. În momentul în care am preluat mandatul a existat o creştere mare a numărului de cazuri de coronavirus şi am considerat că nu e oportun să dăm acest semnal de deschidere. Dimpotrivă, să dăm semnalul către bucureşteni că trebuie să reducă interacţiunile şi să încerce să interacţioneze, inclusiv cu Primăria Capitalei, pe căi electronice", a explicat el.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.