Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștenii se plâng din cauza căpușelor și șobolanilor. Nicușor Dan promite că va rezolva problema: 'E o chestiune de zile'

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat, vineri, că de săptămâna viitoare ar putea începe procedurile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție în parcurile din București, după ce oamenii s-au plâns din cauza căpușelor și a șobolanilor.

"Avem o restanță cu dezinsecția, deratizarea, dezinfecția, cu gropile și cu iarba din parcuri. Săptămâna viitoare o sa rezolvăm, încep să rezolvăm aceste probleme. Am avut o problemă cu bugetul, cu întârzierea aprobării lui și faptul că aceste servicii erau prestate de. Companiile municipale nu au fost finanțate, nu mai au oameni, utilaje, ITP, sunt chestiuni tehnice care au făcut ca aceste chestiuni tehnice care au făcut sa întârzie. Avem banii și o să încep să rezolvam restantele. Dezinsecția, dezinfecția, deratizare, am avut o ședință de consiliu în care am aprobat planul anual. Trebuia ca compania municipală să ne spună dacă poate să îl îndeplinească, dacă nu, mergem cu achiziție publică. Sper că începe de săptămâna viitoare, dacă compania noastră nu poate să facă, depinde cat de mult durează achiziția publică.  E o chestiune de zile", a spus Primarul General al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.