Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Noapte albă în Croaţia, după bronzul de la Mondialul de fotbal

Focuri de artificii pe cerul capitalei, Zagreb, şi strigătele de bucurie pe străzi au marcat victoria Croaţiei în meciul pentru locul 3 la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, sâmbătă în faţa Marocului, informează AFP.

"Croaţia este în flăcări! Lacrimi, cântece, mândrie şi bucurie în toată ţara", a rezumat cotidianul Vecernji List pe site-ul său de internet, la finalul meciului, scrie agerpres.ro.

"Croaţia va petrece o noapte lungă şi fericită", a adăugat jurnalul, publicând fotografii ale suporterilor în mai multe oraşe şi agitând drapelul tricolor al ţării cu patru milioane de locuitori.

După locul 3 din 1998 şi finala din 2018 din Rusia, pierdută în faţa Franţei, este pentru a treia oară când Croaţia încheie pe podium la Cupa Mondială de la declararea independenţei sale în 1991.

"Croaţia este din nou a treia ţară din lume", a scris comentatorul meciului pentru postul public HRT, imediat după finalul meciului. "Suntem mândri, bucuroşi, fericiţi! Bravo Croaţia", a adăugat el.

Mii de fani s-au adunat în piaţa Jelacic, din centrul Zagrebului, pentru a urmări meciul pe un ecran gigant.

Echipa lui Modric va fi primită duminică la Zagreb de suporteri, la fel ca în 2018 la întoarcerea din Rusia, când peste 550.000 de croaţi i-au aplaudat între aeroport şi piaţa centrală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.