Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Noi detalii de la accidentul de tren de la Galați: Cine sunt cele 4 victime

accident tren galati

Un accident feroviar a avut loc, sâmbătă seară, în Gara CFR Galaţi, patru persoane fiind rănite, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, garnitura de călători a fost împinsă 150 m, iar unul din răniți este conductoarea trenului. Mecanicul locomotivei, sefa de tren si alți 2 călători sunt cele 4 victime.

Citește și: VIDEO ULTIMA ORĂ Accident de tren, la Galați: Sunt cel puțin 4 victime, după ce o locomotivă a intrat într-un tren, chiar în gară

Conform sursei citate, o locomotivă care făcea manevre a lovit un vagon de călători care era staţionat în gară, dar în care se aflau călători.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator, iar o alta încarcerată.

"La data de 25 martie 2023, în jurul orei 19,19, la Gara CFR Galaţi a avut loc un accident feroviar, după ce la o locomotivă s-ar fi defectat sistemul de frânare şi a lovit un vagon de călători, la trenul care se forma cu destinaţia Galaţi - Buzău. Sunt 4 persoane rănite, dintre acestea doi călători, o femeie care a intrat în stop cardio-respirator şi un bărbat care a rămas încarcerat, precum şi şeful de tren şi mecanicul locomotivei. Intervin cei de la ISU Galaţi şi poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi", transmise Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Mecanicul de locomotivă are vârsta de 50 ani, cu o vechime în conducerea trenurilor de călători de peste 15 ani.

Trenul 7576 a plecat din staţia Galaţi la 21:03, cu o întârziere de 78 de minute, format dintr-o altă garnitură, a precizat compania feroviară de călători.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.