Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ULTIMA ORĂ Accident de tren, la Galați: Sunt cel puțin 4 victime, după ce o locomotivă a intrat într-un tren, chiar în gară

UPDATE 25 martie, ora 22:55

Sindicaliștii din CFR explică tragedia din Gara Galați, în urma căreia o femeie de 53 de ani a decedat după ce a făcut de 5 ori stop cardiorespirator.

Se pare că accidentul s-ar fi produs ca urmare a unei defecțiuni tehnice, iar mecanicul locomotivei care a lovit vagonul de călători nu a putut face nimic.

Citește și: Sindicaliștii din CFR explică tragedia de la Galați: 'Nu a putut remedia defecțiunea și a lovit cu viteză foarte mare vagonul etajat'

UPDATE 25 martie, ora 22:05

STIRIPESURSE.RO a prezentat informația că una dintre persoanele rănite în accidentul de tren din Gara Galați a murit. CFR Călători a confirmat că este vorba despre o angajată a CFR.

”Urmare accidentului feroviar care s-a produs în această seară, în stația Galați, CFR Calatori anunță cu regret că doamna conductor a trenului R 7576, a decedat la spital. Inițial a fost stabilizată pe peron și în drum spre spital de către serviciul Ambulanță ajuns la fața locului, dar un nou stop cardio respirator survenit la spital, i-a fost fatal.

Citește și: CFR Călători confirmă STIRIPESURSE.RO: Femeia care a murit este angajată a CFR

UPDATE 25 martie, ora 21:55

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în Gara Galați, după ce o locomotivă a lovit o garnitură de tren de călători. Din nefericire, una dintre persoanele rănite, o femeie de 52 de ani, a murit.

Citește și: VIDEO Una dintre victimele accidentului feroviar din Galați a murit

UPDATE 25 martie, ora 21:20

Un grav accident feroviar s-a produs, sâmbătă seara, în Gara Galați. O garnitură de călători ce trebuia să plece spre Mărășești a fost lovită de o locomotivă. În urma coliziunii, un vagon a fost aproape distrus, iar 4 oameni au fost răniți.

IPJ Galați transmite că accidentul ar fi fost produs din cauza unei defecțiuni la sistemul de frânare al locomotivei.

Citește și: VIDEO Poliția din Galati a aflat cum s-a produs accidentul de tren: S-ar fi defectat sistemul de frânare

UPDATE 25 martie, ora 20:50

CFR Călători informează că ”în această seară, 25 martie 2023, în stația Galați, la cuplarea locomotivei la garnitură pentru formarea trenului Regio 7576 în relația Galați – Mărășești a fost tamponat primul vagon.

Mecanicul de locomotivă are vârsta de 50 ani, cu o vechime în conducerea trenurilor de călători de peste 15 ani.

Trenul 7576 a plecat din staţia Galaţi la 21:03, cu o întârziere de 78 de minute, format dintr-o altă garnitură, a precizat compania feroviară de călători.

Citește și: CFR Călători face precizări despre accidentul feroviar: Cum a fost posibil ca o locomotivă să distrugă un vagon cu călători în el

UPDATE 25 martie, ora 20:40

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, solicită verificări și măsuri rapide din partea CFR Călători, în urma accidentului produs în această seară în Gara Galați.

Citește și: Sorin Grindeanu reacționează rapid, după accidentul de tren: I-am cerut directorului general al CFR Călători să prezinte urgent explicații și să vină cu soluții

UPDATE 25 martie, ora 20:30

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, garnitura de călători a fost împinsă 150 m, iar unul din răniți este conductoarea trenului. Mecanicul locomotivei, sefa de tren si alți 2 călători sunt cele 4 victime.

Citește și: VIDEO Noi detalii de la accidentul de tren de la Galați: Cine sunt cele 4 victime

UPDATE 25 martie, ora 20:18

Două dintre victime se află în stare gravă. Se pare că printre victime sunt și angajați ai CFR. Victimele sunt transportate la Spitalul de Urgență Galați.

Știrea inițială

Accident de tren la Galați, unde o locomotivă a intrat într-un tren de călători. Potrivit primelor informații, sunt cel puțin 4 victime, dintre care una a intrat în stop cardiorespirator.

Conform imaginilor difuzate de România TV, un vagon al trenului este distrus complet în zona în care a fost lovit de locomotivă. Nu se știe dacă persoana care a intrat în stop cardiorespirator este mecanicul de locomotivă sau este un pasager din trenul de călători.

Accidentul pare să fi fost provocat de o manevră greșită realizată pe calea ferată. Poliția a deschis un dosar penal.

Echipele de intervenție se află la fața locului.

Citește și: CFR Călători face precizări despre accidentul feroviar: Cum a fost posibil ca o locomotivă să distrugă un vagon cu călători în el

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.