Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Noua CUCERIRE a lui Silvio Berlusconi este cu 53 de ani mai tânără: Cum arată frumoasa politiciană gerontofilă cucerită de miliardarul octogenar

Marta Fascina

Presa italiană a publicat miercuri o primă serie de fotografii cu Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, la braţul noii sale partenere care abia a împlinit 30 de ani, la o săptămână după apariţia unor imagini în care fosta sa logodnică se sărută cu o celebră cântăreaţă, relatează AFP.

Săptămânalul Chi, proprietate a grupului de presă al miliardarului, a publicat "în exclusivitate" o fotografie cu fostul şef al guvernului italian în vacanţă în vila sa Certosa din Sardinia, plimbându-se braţ la braţ cu partenera sa Marta Fascina, cu 53 de ani mai tânără.

Citește și: Lovitură de teatru! Frații lui Emi Pian, suspectați de tentativă de omor

Îmbrăcată într-o rochie albastră lungă, tânăra, fost manechin şi în prezent deputată a formaţiunii Forza Italia, se află alături de Silvio Berlusconi, îmbrăcat într-un pulover de aceeaşi culoare, cu prilejul vizitei la un prieten, pe iahtul său.

În martie Forza Italia, partidul politic al lui Berlusconi, a oficializat idila cu Marta Fascina, o tânără membră a acestei formaţiuni, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a Olguței Vasilescu: Mai penibil de atât poți fi?

În trecere, Forza Italia a anunţat că liderul său, deja de două ori divorţat, s-a separat de Francesca Pascale, după 12 ani de viaţă comună, dar a precizat că cei doi "rămân prieteni".

Pe 5 august, fotografii "în exclusivitate" cu Francesca Pascale, în vârstă de 35 de ani, surprinse de un paparazzi, au fost publicate de Oggi, un alt săptămânal popular.

Citește și: Opinie: Lecția de manual dată de Poliția Capitalei, în cazul uciderii lui Emi Pian

Sub titlul "Iată-le sărutându-se!", fotografiile o prezintă pe fosta parteneră a miliardarului în ipostaze intime cu Paloa Turci, o cântăreaţă populară italiană în vârstă de 55 de ani.

În costum de baie, la bordul unui iaht, cele două femei se sărută şi fac gesturi tandre, "probe irevocabile" ale "prieteniei lor foarte speciale", potrivit Oggi.

Citește și: Lovitură de teatru! Frații lui Emi Pian, suspectați de tentativă de omor

Pentru cotidianul La Repubblica, aceasta este "povestea de dragoste surprinzătoare a acestei veri", în timp ce Corriere della Sera analizează dimensiunea socială a "dezvăluirilor" despre Pascale.

Pentru ziarul Il Messagero, fotografia cu Berlusconi la braţul noii sale logodnice este "răspunsul" la ultimele imagini cu fosta sa parteneră, preluate de toată presa italiană. Berlusconi vrea să arate astfel că "a uitat-o deja pe Pascale" şi se bucură de viaţa alături de "Marta cea foarte blondă".

Citește și: Ieșire de ultimă oră a Olguței Vasilescu: Mai penibil de atât poți fi?

Fost cântăreţ care a debutat ca animator pe nave de croazieră înainte de a deveni un magnat al media, Silvio Berlusconi a dominat politica italiană timp de două decenii, în pofida scandalurilor sexuale şi a proceselor care i-au marcat cariera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.